بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از آزادراه شهید سلیمانی پروژه‌ای حیاتی در انتظار رفع موانع
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۵۷۱

بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از آزادراه شهید سلیمانی پروژه‌ای حیاتی در انتظار رفع موانع

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از پروژه آزادراه شهید سلیمانی و پل «B۱» به‌عنوان بخش‌هایی کلیدی در کاهش ترافیک محور شمال کرج بازدید کرد.

بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از آزادراه شهید سلیمانی پروژه‌ای حیاتی در انتظار رفع موانع

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور صبح امروز با حضور در گلزار شهدای بیلقان کرج ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از روند اجرای پروژه آزادراه شهید سلیمانی و پل «B1» بازدید کرد.

آزادراه شهید سلیمانی که ادامه مسیر آزادراه شهید همت است، از تیرماه ۱۳۹۵ در شمال شهر کرج آغاز شده و یکی از طرح‌های مهم عمرانی برای کاهش ترافیک در محور پرتردد کلاک محسوب می‌شود. این پروژه قرار بود پیش از سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد، اما مشکلاتی نظیر کمبود منابع مالی و وجود املاک معارض، روند تکمیل آن را با تأخیر مواجه کرده است.

به گفته مسئولان، با بهره‌برداری کامل از این مسیر، ترافیک منطقه کلاک کاهش یافته و مسافران ۱۴ استان، از جمله استان البرز، شاهد روان‌سازی در تردد خواهند بود. خدائیان همچنین در بازدید از پل «B1»، از نزدیک در جریان جزئیات فنی و چالش‌های اجرایی این بخش از پروژه قرار گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار